TAUW heeft een ambitie, net als jij

Dromen, idealen en ambities. We hebben ze allemaal. Maar waar kun je er ook écht mee aan de slag in je dagelijks werk? Bij TAUW kan dat!

Bij TAUW werk je aan betekenisvolle projecten die bijdragen aan een vitale leefomgeving. Je komt terecht in een inspirerende organisatie, waar je de kans krijgt om je voortdurend te ontwikkelen.

Dat betekent dat jij je ambities waarmaakt en tegelijkertijd bijdraagt aan de gezamenlijke ambitie van TAUW.  Want TAUW heeft een ambitie, net als jij. Als leading European environmental consultancy werken we dagelijks aan oplossingen die duurzaamheid tastbaar en haalbaar maken voor huidige en toekomstige generaties. 

Met ruim 1200 toegewijde medewerkers op locaties in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië geven we vorm aan een vitale leefomgeving.

It’s not just a daily job, it’s… a living ambition

Bekijk hier alle vacatures in Vlaanderen!

 

 

Onze cultuur

We Care, Connect & Improve.

Dit zijn onze kernwaarden. Het zijn de fundamentele overtuigingen van TAUW en al onze medewerkers. Als je bij TAUW werkt, ga je ontdekken dat deze kernwaarden voortdurend terugkomen in ons dagelijks werk.

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Ze zijn enthousiast over wat ze doen en hebben veel kennis van zaken. In een open bedrijfscultuur, gericht op participatie, dragen we zorg voor onze klanten, collega's, samenleving en leefomgeving. 

We zijn verbonden door een gemeenschappelijke ambitie: het creëren van een duurzame wereld voor toekomstige generaties. Om dat te bereiken, geloven we in de kracht van teamwork. We communiceren direct met elkaar. We delen onze ervaringen actief. We werken samen met alle betrokkenen en bereiken onze doelen gezamenlijk.

We stimuleren onze collega's en helpen onze klanten en partners om de kwaliteit van hun dienstverlening te verbeteren. We ontwikkelen en delen onze kennis. Samen werken we voortdurend aan oplossingen om duurzaamheid tastbaar en haalbaar te maken.

We zijn samen eigenaar van TAUW

We zijn trots op onze unieke eigendomsstructuur

Mensen komen bij TAUW op de eerste plaats. We zijn succesvol door de inzet, talenten en samenwerking van al onze medewerkers. Voor ons is het logisch dat medewerkers meedelen in het resultaat.  Daarnaast willen we een onafhankelijk bedrijf zijn en blijven en onze eigen toekomst bepalen.

Alle TAUW-medewerkers met een vast contract ontvangen de eerste certificaten van aandelen van TAUW cadeau. Vervolgens heb je jaarlijks de mogelijkheid om aanvullende certificaten te kopen.


TAUW is 100% eigendom van onze medewerkers!

We stimuleren persoonlijke ontwikkeling

We bieden je ruimschoots de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Het maakt niet uit of je al veel werkervaring hebt of pas net komt kijken op de arbeidsmarkt. We bieden verschillende loopbaantrajecten waarin je je persoonlijke capaciteiten kunt ontwikkelen op basis van je ambities en talenten.

Daarnaast kun je in onze TAUW University gebruik maken van het aanbod uit verschillende trainingen om je kennis en/of vaardigheden te ontwikkelen.

En last but not least: wist je dat een aantal van onze producten is ontwikkeld door onze eigen medewerkers? Als je een idee hebt en kunt uitleggen hoe dit kan worden omgezet in een product dat klaar is voor de markt, bieden we je graag de kans en ondersteuning om je ambitie waar te maken.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

We houden ons zowel binnen als buiten ons bedrijf aan onze missie en belofte.

We creëren impactvolle oplossingen die zorgen voor een vitale leefomgeving. Dit doen we in ons dagelijks werk door duurzame oplossingen te bedenken. Maar we zijn ons ook bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheden als bedrijf. Daarom ondersteunen we initiatieven die bijdragen aan de duurzame omgeving die we nastreven.

We zetten ons actief in om diversiteit in onze teams te bevorderen op het gebied van achtergrond, nationaliteit, kleur, religie, gender, seksuele geaardheid, beperkingen en leeftijd. We geloven in een inclusieve cultuur: al onze medewerkers moeten zich vrij voelen om hun talent en unieke eigenschappen te laten zien.

Een aantal jaar geleden is de TAUW Foundation opgericht. Het doel van deze onafhankelijke stichting is het stimuleren van (non-profit) initiatieven die bijdragen aan een mooie en duurzame leefomgeving in lijn met de visie en missie van TAUW. Als medewerker van TAUW kun je bijdragen aan projecten van de foundation.

 

Onze vakgebieden

Meet our employees

Francesca's
LIVING AMBITION

Just imagine, you've been working on a specialisation in coral reefs, and growing up in Aruba you have seen the consequences of climate change with your own eyes. But then one day you realise that you would prefer to live in the Netherlands, where coral reefs are not exactly common. Can you still put your knowledge and ideals to use for a better world? Francesca Sahit, Junior Consultant Ecology & Climate Adaptation and former trainee at TAUW, shares her story.

Francesca Sahit
Consultant Climate Adaptation Read more