TAUW biedt u een totaalconcept op het vlak van luchtmetingen, volledig conform de norm

Al bijna 30 jaar biedt Tauw u een totaalconcept aan voor luchtmetingen, voor zowel bedrijven als overheden, waarvoor wij natuurlijk over al de nodige accredaties en erkenningen beschikken. We stellen een meetplan op en voeren de metingen uit met de modernste apparatuur. Dit alles conform vaste kwaliteitsprocedures en in overeenstemming met nationale en internationale meetmethoden. Verder bieden wij ook de volgende diensten aan;

  • Emmissiemetingen
  • Attestatiemetingen
  • Geurmetingen
  • Financieel en technisch advies op maat

Voor grote projecten kunnen wij bovendien beroep doen op een internationaal team van luchtexperts in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje.

Stel ons uw vraag nu!

Lucht- en immissiemetingen

Wilt u of bent u misschien verplicht een luchtmeting te laten uitvoeren? Of wilt u misschien dioxinemetingen laten uitvoeren? Tauw beschikt over de expertise en ervaring om deze metingen uit uw handen te nemen en zo optimaal mogelijk te organiseren. Bovendien bieden we ook een breed gamma bepalingsmogelijkheden aan.

Tauw is eveneens uitgerust met de nodige apparatuur voor het uitvoeren van zowel continue als discontinue immissiemetingen. Kom nu meer te weten!

Meer info luchtmetingen & immissiemetingen

 

Attestatiemetingen

Sommige bedrijven zijn wettelijk verplicht om continu bepaalde emissies te monitoren. De overheid wil dat de aangeleverde meetwaarden correct zijn en verplicht daarom deze bedrijven hun vast opgestelde meetapparatuur regelmatig te laten keuren. Tauw is bevoegd om deze attestatiemetingen voor u uit te voeren.

Meer info attestatiemetingen

Technisch en financieel advies

Overweegt u bepaalde investeringen voor luchtbehandelingen? Wij helpen u met de interpretatie en beoordeling van resultaten en wetgeving, en wij beschikken ook over de kennis om oplossingsvoorstellen voor emissiereducerende maatregelen te begeleiden en verder uit te werken.

Lees meer advies

 

 

Geurmetingen

Tauw heeft ruime ervaring met het uitvoeren van geurmetingen in het kader van milieuvergunningsaanvragen en/of bij geurklachten. We voeren niet alleen analyses op geurhoudende componenten uit, maar verrichten ook sensorische geurmetingen (olfactometrie) en leggen in het kader van geurbeleving de hedonische waarde vast.

Neem direct contact op!

Aan de slag met onze diensten op het vlak van lucht!

Actueel

De laatste ontwikkelingen bij Tauw

Kunnen wij u helpen op het gebied van lucht?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, zij staan u graag te woord!