Privacy statement

TAUW Group BV (hierna te noemen “TAUW”) respecteert uw privacy en draagt ​​er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u aan TAUW verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats op een wijze die in lijn is met de eisen die de AVG stelt.

TAUW gebruikt alleen de gegevens die u aan ons verstrekt.

Uw gegevens worden (mogelijk) opgevraagd in onderstaande gevallen:

  • Wanneer u artikelen, whitepapers en / of andere informatieve documenten wil downloaden
  • Wanneer u een overleg/gesprek wil aanvragen
  • Wanneer u zich voor TAUW Nieuwsbrief wil aanmelden (Wij versturen 4 a 5 nieuwsbriefen per jaar).
  • Wanneer u wil deelnemen aan een TAUW-campagne
  • Wanneer een offerte wil aanvragen
  • Wanneer u specifieke vragen wil stellen met betrekking tot onze thema’s, dienstverlening, projecten, nieuwsberichten, blogs, etc.
  • Wanneer u zich wil aanmelden voor een event (live, webinar, masterclass, sparringsessies, etc.)

Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk.

Voor de nieuwsbrief worden uw persoonsgegevens bewaard zolang u informatie van TAUW wenst te ontvangen. Indien u geen nieuwsbrief van TAUW meer wenst te ontvangen, kunt u zich op elk moment uitschrijven door contact met ons op te nemen of door gebruik te maken van de optie “uitschrijven voor deze mailings” die in elke TAUW nieuwsbrief staat.

In alle andere gevallen worden uw gegevens slechts één of twee keer gebruikt om contact met u op te nemen, om te bepalen of de gevraagde artikelen of het evenement aan uw wensen hebben voldaan en / of u aanvullende informatie of een vervolggesprek nodig heeft.

Mocht u vragen hebben over uw persoonsgegevens of wilt u uw gegevens inzien, corrigeren of verwijderen? Dan kunt u contact opnemen met onze TAUW Privacy Officer via privacy@tauw.com