Asbestidentificatie

Tauw is erkend door het Ministerie van Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg voor het uitvoeren van asbestidentificatie in materialen. Deze asbestidentificatie wordt uitgevoerd op stalen die door onze eigen diensten worden genomen of op stalen die ons worden bezorgd. De kwalitatieve identificatie van asbest in materialen gebeurt via dispersiekleuring en polarisatiemicroscopie.

Asbeststaal laten nemen

Wij raden steeds aan om het nemen van asbeststalen te laten uitvoeren door één van onze gespecialiseerde medewerkers. Gezien onze vijf vestigingen in België vindt u steeds een specialist in uw buurt. Aan asbeststaalname zijn immers steeds gezondheidsrisico’s verbonden, zeker als het gaat om niet-hechtgebonden asbesttoepassingen. Contacteer ons gerust via onderstaand formulier, dan bezorgen wij u vrijblijvend hiervoor onze prijsofferte.

Zelf een asbeststaal nemen

Wenst u toch zelf een staal te nemen, dan kan u dit laten analyseren in ons eigen labo. Contacteer ons hiervoor gerust, dan bezorgen wij u, naast onze prijsofferte, een kleine handleiding hoe u op een correcte en veilige manier een asbeststaal kan nemen en aanleveren.

Meer informatie over:

Asbest

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.

Tauw België nv
T: +32 16 35 28 10
E:info@tauw.be
LinkedIn