Over Tauw

Tauw is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en de duurzame ontwikkeling van de leefomgeving.

Over Tauw

Sustainable solutions for a better environment

Tauw België nv is een dochteronderneming van Tauw Group, een multidisciplinaire groep van adviesbureaus, gespecialiseerd in milieu en civieltechnische werkzaamheden. Meer dan 1.000 hoogopgeleide mensen in verschillende landen adviseren, meten en ontwerpen voor duurzame omgevingskwaliteit.

Opgericht

1994

Vestigingen

5

Onze missie

Voor een duurzaam milieubeleid

Onafhankelijk milieuadviesbureau

Duurzame oplossingen creëren voor een beter milieu. Dat is de missie van Tauw. Als onafhankelijk milieuadviesbureau helpen we bedrijven en overheden om een duurzaam milieubeleid uit te werken, te implementeren en voortdurend te optimaliseren. Niet alleen omdat we een hart hebben voor een gezond leefklimaat, we willen zo dicht mogelijk bij onze klanten staan en hen milieuadvies op maat bieden.

Samen werken we aan een mooiere, schonere en betere omgeving.

Bodem, lucht en milieu

Tauw is actief in België sinds 1994 en heeft vijf vestigingen: Lokeren, Wijgmaal (Leuven), Gembloux, Brussel en Izegem. Bij Tauw werken een tachtigtal consultants en projectmedewerkers vanuit een van de businessunits Bodem, Lucht en Milieumanagement. Allemaal mensen met een hart voor een duurzame omgevingskwaliteit en voor hun klanten!

Lees meer...

Tauw internationaal

Tauw is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en de duurzame ontwikkeling van de leefomgeving. Wij hebben vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië en opereren wereldwijd via de CAT Alliance. 

Lees meer...

Tauw in cijfers

 

Tauw Group Tauw België nv

Oprichting:

1928 1994

Hoofdzetel:

Deventer, NL Wijgmaal (Leuven)

Omzet 2017:

€ 117.8 M € 8.2 M

Eigenaar:

Stichting Aandelenbeheer Tauw Tauw Group bv

Directeur(s):

Henrike Branderhorst & Ralph van Roessel Hervé Keirsse

Vestigingen:

28 (in 6 Europese landen) 5

Werknemers:

+1000 ± 80

Lees meer...

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.

Tauw België nv
T: +32 16 35 28 10
E:info@tauw.be
LinkedIn