BURCO en TAUW: een samenwerking van langer dan 5 jaar

BURCO, een vastgoedontwikkelaar die gespecialiseerd is in nichemarkten, koos TAUW als milieuadviesbureau voor herontwikkelingsprojecten. Risicoanalyses, bodembeheer en asbest vormen de basis van een samenwerking van meer dan 5 jaar.

bron: BURCO

Wie is BURCO?

BURCO, gespecialiseerd in nichemarkten, is een vastgoedontwikkelaar die actief is in verschillende sectoren, zoals kantore, woningen en gezondheidszorg. Met meer dan 300.000 m² in ontwikkeling richt BURCO zich op de behoeften van haar klanten om de juiste projecten op de juiste plaats te realiseren, met in het achterhoofd de transparantie en kwaliteit die BURCO al meer dan 40 jaar succesvol maken.

Hoe verloopt de samenwerking tussen TAUW en BURCO?

Al meer dan 5 jaar doet BURCO regelmatig -beroep op de diensten van TAUW België. Een aspect daarvan is de evaluatie van de risico's die verbonden zijn aan de milieuaspecten bij de aankoop van terreinen voor herontwikkeling. Door beroep te doen op de deskundigheid van TAUW wil BURCO zich verzekeren van een betrouwbare partner.

Thibaut Dumortier, algemeen directeur van BURCO, legt uit: «TAUW helpt ons bij het identificeren van de economische risico’s die verbonden zijn aan bodembeheer of asbest die mogelijk aanwezig zijn op locaties die wij willen herontwikkelen. TAUW zorgt ervoor dat de wettelijke verplichtingen worden nageleefd en identificeert de meest geschikte beheeropties voor onze herontwikkelingsprojecten.»

 

De samenwerking tussen TAUW en BURCO biedt verschillende voordelen. Zo identificeert TAUW de beste grondbeheeropties die passen bij de visie van BURCO op hun projecten. Dat resulteert in een korter bouwschema, geoptimaliseerde kosten voor bodembeheer om aan de wettelijke eisen te voldoen en garantie op het welzijn van toekomstige bewoners.

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.