Milieuvergunning: een goed dossier

Bent u een starter? Een eerste strategisch milieuadvies brengt u meteen op de hoogte van de milieuverplichtingen en de mogelijke risico’s en valkuilen van uw activiteiten. Meteen is de basis gelegd voor het milieuvergunningsdossier en de mogelijke studies die u moet laten uitvoeren, zoals een milieueffectenrapport en/of een veiligheidsrapport. Een goed dossier voor een milieuvergunning zet u op weg om de milieuthema’s te identificeren waarmee u te maken krijgt.

Extern milieucoördinator

Tauw heeft ook de expertise in huis om interne milieucoördinatoren bij te staan met specifiek (deel)advies. Of we vaardigen een externe milieucoördinator (type A en B) af, die samen met u het wettelijke takenpakket uitvoert.

Milieuzorgsysteem

Een milieuzorgsysteem helpt niet alleen om een actief milieubeleid te voeren, maar geeft een organisatie ook een duurzaam imago. Tauw kan ook helpen bij het uitwerken en implementeren van een milieuzorgsysteem, zoals ISO14000 of EMAS.

Opvolging wetgeving en wettelijke register

De regelgeving rond milieuzorg wijzigt voortdurend, niet alleen door een groter milieubewustzijn, maar ook door de evoluties in techniek en technologie. Belangrijk daarbij is de wetgeving die van toepassing is op uw activiteiten van nabij te volgen. Tauw kan dit voor u doen en indien vereist een wettelijk register opstellen. Zo houdt u de vinger aan de pols.

Downloads

Over Advies

Milieuadvies.pdf

Download

Bekijk meer informatie

Over Advies

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.

Tauw België nv
T: +32 16 35 28 10
E:info@tauw.be
LinkedIn