Bert Leysen benoemd als algemeen Directeur van TAUW België

Sinds begin 2022 is Bert Leysen de nieuwe algemeen directeur en bestuurder bij TAUW België. Samen met onze klanten en expertise willen wij vormgeven aan een leefbare omgeving door impactvolle milieuoplossingen te bieden. Met de aanstelling van Bert Leysen als algemeen directeur zetten wij de volgende stap voor TAUW België.

Bert Leysen is burgerlijk ingenieur chemie van opleiding met specialisatie milieutechnologie en heeft uitgebreide ervaring als burgerlijk ingenieur industriële bedrijfskunde. In 1997 trad hij in Dienst bij TAUW om de luchtafdeling op te starten, die hij later ook zelf uitbreidde. Sindsdien is hij altijd deel blijven uitmaken van TAUW, waarbij hij in zijn laatste functie operationeel directeur was voor alle TAUW-activiteiten in België. 

 

Bijdragen aan ambitie TAUW Group 

TAUW België werkt voornamelijk samen met industriële- en vastgoedklanten enerzijds en met vermogensbeheerders anderzijds, op projecten gaande van bodemonderzoek en sloopopvolging tot metingen van luchtverontreiniging en compliance management. Deze spelers worden geconfronteerd met groeiende milieu-uitdagingen. Algemeen Directeur Bert Leysen legt uit: “We willen duurzaam blijven groeien in een snel veranderende wettelijke omgeving, ons aanpassen aan de behoeften van onze klanten en bijdragen aan de doelstelling van de TAUW-groep om een Leading European Environmental consultancy te zijn”. 

 

Verdere groei TAUW België 

TAUW België is een groeiend bedrijf, dat eind 2021 de symbolische mijlpaal van 100 collega’s heeft behaald. Aldus Bert Leysen over zijn nieuwe functie: “Ik kijk ernaar uit om verder samen te werken met mijn collega’s, zij zijn een kostbare aanwinst voor ons bedrijf. Ik zal er, als algemeen directeur, voor zorgen dat we samen de volgende stap kunnen zetten voor onze organisatie”.  

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.