Nieuws en actualiteiten

10 januari 2022 | Nieuws

Verwarmen van gebouwen en wooneenheden in Vlaanderen na 1 januari 2022

De Vlaamse overheid zet volop in op het uitfaseren van fossiele brandstoffen en heeft een aantal nieuwe verplichtingen ingevoerd om dit te bespoedigen.

15 december 2021 | Nieuws

Short overview of the EU Healthy Soil Strategy for 2030

One of the key roles of the European Commission is to help shape the EU's overall strategy. In this role, it has put forward 6 priorities for the present period. One very publicized and key priority is…

15 december 2021

Wat is PFAS en welke bezorgdheden brengt dit met zich mee?

Lees verder...
15 december 2021

Asbestattest in Vlaanderen verplicht vanaf 2022

Lees verder...
27 oktober 2021

TAUW assists with earthmoving for Hoost development in Knokke

Lees verder...

Onze vakgebieden

Milieumanagement

Met gedreven professionals, die trots zijn op de duurzame oplossingen die ze bedenken, ondersteunen we u in het milieumanagement van uw bedrijf. Ons strategisch milieuadvies helpt u de juiste aanpak te kiezen voor uw specifiek milieuvraagstuk!

Asbest

TAUW spant zich al 25 jaar in voor een asbestveilige samenleving. Daarom bieden we oplossingen op maat in alle fasen van het proces. In kort, Tauw biedt een antwoord op al uw asbest gerelateerde vragen!

Bodem

Tauw is een referentie in de wereld van de bodemdeskundigen. Sinds 1994 voeren onze specialisten en deskundigen dagelijks bodemonderzoeken en saneringen uit voor particulieren, bedrijven en overheden.

  • Sloopopvolging
  • TRIS & ESG
  • Environmental Due Diligence Audit / Conformiteitsaudit
  • Energie
  • Lucht
  • Duurzaamheid

Europees milieukundig adviesbureau

TAUW is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en de duurzame ontwikkeling van de leefomgeving. Vanuit vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië werken wij met ruim 1.200 medewerkers aan een mooie, schone, veilige en duurzame leefomgeving.

Lees meer over ons