Menu
Bodem

Een referentie
Tauw is een referentie in de wereld van de bodemsaneringsdeskundigen. Sinds 1994 voeren onze specialisten en deskundigen dagelijks bodemonderzoeken en saneringen uit voor particulieren, bedrijven en overheden. Tauw werkt ook mee aan beleidsstudies en doet onderzoek naar nieuwe innovatieve saneringstechnieken. Onze nationale en internationale referenties spreken voor zich.

Een grondig onderzoek
Wilt u een bodemonderzoek laten uitvoeren of bent u er wettelijk toe verplicht? Heeft er zich een calamiteit voorgedaan op uw terrein? Tauw loodst u probleemloos door de verschillende bodemonderzoeken. Afhankelijk van de resultaten volgt eventueel een sanering. Maar hoe begint u hieraan?

Erkend bodemsaneringsdeskundige
Tauw helpt u door het hele proces heen. Als erkend bodemsaneringsdeskundige in de drie gewesten mogen we zelf bodemonderzoeken uitvoeren. Bij een sanering zoeken we naar de beste oplossing voor uw bodemprobleem, waarbij we de nieuwste technieken toepassen om de kosten en de bedrijfshinder zo laag mogelijk te houden.

Administratieve begeleiding bij grondverzet
Bij grondverzet komt een hele administratieve rompslomp kijken, zeker als uitgegraven grond van het ene Belgische gewest naar het andere vervoerd moet worden. Tauw helpt u het grondverzet vlot te laten verlopen, waar ook in Belgiƫ.

Aanvraag Website

Ja, ik wens gecontacteerd te worden

velden met een * zijn verplicht